Μία ομάδα ανθρώπων με εμπειρία στη διαφήμιση, που εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος , αποφασίσαμε να ενώσουμε τις γνώσεις, τις δυνάμεις, το κέφι μας και να δημιουργήσουμε την brainwave creative, για να αναγάγουμε την επικοινωνία τόσο σε τέχνη όσο και σε πωλήσεις.

Νίκος Κολλάρος Graphic Designer

Ο Νίκος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και σπούδασε γραφιστική στην Γερμανική Σχολή Γραφικών Τεχνών και Φωτογραφίας και εργάζεται στη διαφήμιση από το 1993. Το 1993 έως το 2005 εργάστηκε στην διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett Athens και από το 2008 έως σήμερα ιδιοκτήτης της εταιρίας Brainwave creative (δημιουργικό γραφείο). Μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει πετυχημένα project για τις: FIAT ΕΛΛΑΣ, LANCIA, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, DIAGEO (Johnnie Walker, Dimple, Gordon’s), TELESTET, ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ, GENERALI, ΝΙΚΑΣ, ΔΩΔΩΝΗ.


Ευφροσύνη Θεοδοσίου Graphic Designer

Η Ευφροσύνη γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα και σπούδασε γραφιστική στα Τει Αθήνας και μεταπτυχιακό στο Middlesex University London. Εργάζεται στη διαφήμιση από το 1998. Μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει πετυχημένα project για τις: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, DIAGEO (Johnnie Walker, Dimple, Gordon’s), ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΘΗΝΑ 2004, ΔΩΔΩΝΗ, ΛΙΜΠΑΤΖΗΣ (Fresh-co) και CARMYCO.


Βασίλης Ματθόπουλος Graphic Designer

Ο Βασίλης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε γραφιστική στον ΑΚΤΟ. Το 2000 ξεκίνησε να εργάζεται στην Leo Burnett έως το 2008. Από το 2008 έως το 2013 στην TBWA/Athens. Εργάστηκε για project των εταιρειών Phillip Morris – Παπαστράτος, Diageo, A.I.A., Ote, Hyundai, Ing, Piaggio Hellas.

Έλενα-Νατάσα Καΐτσα Copywriter – Δημοσιογράφος

Η Έλενα-Νατάσα γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Από το 1991 έως σήμερα εργάστηκε σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα (ΑΝΤΙ, Ελευθεροτυπία, ΣΚΑΪ, ΕΤ2, Εκδόσεις Πήγασος, Time out Athens, Παραπολιτικά κ.ά). Από το 1995 μέχρι το 2013 εργάστηκε στις Εκδόσεις Λυμπέρη ως συντάκτρια καθώς και ως υπεύθυνη έκδοσης ειδικών ενθέτων (Παιδί, Εκπαίδευση, Ταξίδια, Δίαιτα, Φύση & Υγεία, Κήπος, Μαγειρική κ.ά.) και βιβλίων. Έχει επιμεληθεί τα βιβλία των Δ. Γρηγοράκη, Α. Μπαρμπαρίγου, Φ. Λίντμπεργκ, Θ. Ασκητή, Β. Αλεξιάδου, Α. Παπαλαζάρου, Β. Ντίνου. Σε συνεργασία με τη Liberis Books και τη Shine Group κυκλοφόρησε τη σειρά βιβλίων Junior MasterChef (επιμέλεια, παραγωγή, συνταγές). Με την Alpha Editions κυκλοφόρησε τη σειρά βιβλίων Τούρκικη Κουζίνα (επιμέλεια συνταγών, food styling, δημοσιογραφική έρευνα, υπεύθυνη έκδοσης). Το 2013 ανέλαβε την έκδοση του περιοδικού «Λόγω Διατροφής» (Ελεύθερος Τύπος). Ως κειμενογράφος έχει κάνει publi για γνωστές εταιρείες (Αλλατίνη, Biohellenika, Trident, Bochery, Γιώτης, Αρκάδι, Meridien, Hemo).

Παναγιώτης Παρνασσάς Animator-Video Editor

Ο Παναγιώτης Παρνασσάς γεννήθηκε το 1982 στην Τρίπολη και σπούδασε γραφιστική στα Τει Αθήνας. Παραλληλα με την γραφιστική ασχολήθηκε με animation, video editing και post production.Απο το 2006 εως το 2009 εργάστηκε στο βραβευμένο post production house Graal S.A. ενω το 2009 ξεκίνησε να εργάζεται στην διαφημιστική path μέχρι το 2012. Το 2012 εργάζεται ως animator-video editor στην express publishing. Ασχολήθηκε με διαφημιστικά σποτ για ΟN TELECOM, ΟTE TV, EΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΕΡΤ, TV MONDE, ΙΔΡΥΜΑ “ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ”, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ.. Μεταξύ άλλων εχει εργαστεί στις ταινίες EL GRECO, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΟΝΟΣ, ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ, ΒΑΝΚ BANG, ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ ΣΟΥΛΑ ΕΛΑ ΞΑΝΑ, ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ, ΓΚΙΝΕΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.